?>

Beleid coronavirus Letselschadebureau Kloppenburg 

Beleid COVID-19 Letselschadebureau Kloppenburg

Inmiddels raakt COVID-19 ons allemaal, een ongekende situatie die diep ingrijpt in het leven van veel mensen. Ook bij Letselschadebureau Kloppenburg worden wij natuurlijk geconfronteerd met deze situatie. Toch willen wij proberen om naast alle negatieve gevolgen ook zoveel mogelijk de positieve kant te belichten. Nieuwe omstandigheden betekenen ook nieuwe mogelijkheden. Letselschadebureau Kloppenburg wil op het gebied van innovaties graag voorop lopen, deze turbulente tijd geeft ons ook de mogelijkheid om van de nood een deugd te maken.

Welke Maatregelen heeft Letselschadebureau Kloppenburg getroffen?

Vanzelfsprekend nemen wij de situatie rond COVID-19 uiterst serieus en volgen wij alle voorzorgsmaatregelen die door de autoriteiten zijn getroffen. Voor onze dienstverlening heeft dat voornamelijk tot gevolg dat veel van onze teamleden vanuit huis werken en er, zolang de maatregelen van kracht zijn, geen persoonlijke besprekingen met onze cliënten en andere bij het letselschadetraject betrokken partijen kunnen plaatsvinden.

Thuiswerken teamleden

Letselschadebureau Kloppenburg heeft de afgelopen jaren nadrukkelijk geïnvesteerd in de ICT-infrastructuur. Voor onze teamleden maakt het al langere tijd niet uit waar ze hun werkzaamheden uitvoeren. Het werken en bellen in letselschade kwesties die wij professioneel begeleiden gaat bij ons volledig via de cloud. U merkt dus geen verschil en wij zijn telefonisch ook gewoon bereikbaar. Zelfs wanneer tot een complete lockdown situatie zou worden overgegaan, kunnen wij zonder problemen verder opereren.

Onze dienstverlening gaat gewoon door zoals u dat van ons gewend bent

Zoals al aangegeven hebben de COVID-19 maatregelen geen invloed op onze bereikbaarheid en werkzaamheden. De enige beperking die wij op dit moment hebben is dat er geen persoonlijke besprekingen kunnen plaatsvinden. Hoewel wij veel waarde hechten aan deze persoonlijke gesprekken, zijn er nog voldoende mogelijkheden over om de communicatie onder de huidige omstandigheden toch goed te laten verlopen.

Videobellen/bellen met beeld

Bij Letselschadebureau Kloppenburg hebben wij al ervaring opgedaan met videobellen. Dat maakt een gesprek vaak net iets persoonlijker ten opzichte van een telefoongesprek. In deze situatie belt u met beeld vanuit een pc, laptop, smartphone of tablet. Wij zullen met de huidige ontwikkelingen daar zelf in sommige situaties vaker op aansturen. Mocht u gebruik willen maken van het videobellen, wilt u ons dat dan laten weten?

Heeft u nog vragen?

Indien u vragen heeft of uw persoonlijke situatie met ons wilt bespreken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uw expert staat u graag te woord. Voor nieuwe letselschades kunt u bellen via telefoonnummer: 033 – 253 72 00 of e-mailen via info@kloppenburgnli.nl

Het team van Letselschadebureau Kloppenburg

Chat met onsChat
Chat met onsChat