Lees het persoonlijke verhaal van desia

Het verhaal van Desia

Het was een dag als alle andere toen ik naar mijn werk reed. Ik had geen idee dat die dag zo’n impact zou hebben om mijn leven. Ik was bijna op mijn bestemming toen ik voor een kruising met rood licht stond te wachten. Plotseling hoorde ik een harde klap en voelde ik een schok door mijn auto gaan. Mijn wereld werd zwart. Toen ik bijkwam, lag ik in een ziekenhuisbed. Ik had pijn overal en begreep niet wat er was gebeurd. De dokter vertelde me dat ik, buiten mijn schuld om, betrokken was geweest bij een verkeersongeval en dat ik een zware hersenschudding had, mijn rechter been gebroken was en dat er enkele ribben zwaar gekneusd waren. Ik was in shock. Ik kon niet geloven wat er was gebeurd.

In de dagen die volgden, kwam er veel op me af. Ik moest vreselijke pijn verduren en kon niet werken. Ik maakte mij zorgen over mijn financiën en hoe ik voor mijn gezin zou moeten zorgen. Ik voelde me onzeker en wist niet wat ik moest doen.

Nadat ik uit het ziekenhuis kwam en weer enigszins hersteld was, attendeerde een vriend mij op de dienstverlening van Letselschadebureau Kloppenburg. Ik heb vervolgens de letselschade expert van Letselschadebureau Kloppenburg ingeschakeld om mij bij te staan in deze lastige periode. In een persoonlijk gesprek met de letselschade expert bij mij thuis, ben ik allereerst gerustgesteld en is mijn persoonlijke situatie in kaart gebracht. Vervolgens is er een plan van aanpak gemaakt wat voor mij uitstekend heeft gewerkt.

Tijdens het traject werd ik op een heel persoonlijke en deskundige manier geholpen. De letselschade expert en zijn assistente luisterden goed naar mijn behoeften, hielden mij goed op hoogte over de voortgang en gaven mij advies wanneer ik het nodig had. Belangrijk was dat er altijd de tijd genomen werd om mij te helpen.  Alle zorgen werden uit handen genomen, zodat ik mij volledig kon concentreren op mijn herstel.

Alle zorgen werden uit handen genomen, zodat ik mij volledig kon concentreren op mijn herstel.

Ik ben dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen. Zonder hen had ik door de bomen het bos niet meer gezien. Ik ben enorm geholpen om mijn leven weer op te pakken na een lastige periode. Voor mij is het ook belangrijk geweest dat ik, naast een goede financiële compensatie, alle hulp heb gekregen om mijn leven weer op de rit te krijgen. Zo ben ik bijvoorbeeld ook bijgestaan om mijn verkeersangst te overwinnen, waardoor ik weer in mijn auto durf te rijden. Gelukkig gaat het de laatste tijd weer goed met me en heb ik mijn werk weer kunnen hervatten.

Al met al ben ik erg blij met het resultaat. Ik ben het team van Letselschadebureau Kloppenburg dankbaar voor de persoonlijke en deskundige wijze waarop zij mij geholpen hebben.

Vraag vrijblijvend advies aan

WhatsApp ons whatsapp icon