?>

Zo snel mogelijk de draad weer oppakken

Samen met uw persoonlijke letselschade-expert bouwt u snel een dossier op en wordt de schade maximaal verhaald - terwijl u zich focust op uw herstel.

Hoe wij u helpen

Zo snel mogelijk weer de draad op kunnen pakken, daar zorgen wij voor. Met uw persoonlijke letselschade expert en een sterk dossier verhalen wij uw schade. Zo kunt u zich concentreren op uw herstel.

1

Alles op een rij

U belt ons en legt uw situatie uit. U krijgt van ons direct vrijblijvend advies en antwoord op uw vragen. Wij zetten alles voor u op een rij en leggen uit wat wij voor u kunnen betekenen.

2

Uniek concept

Op basis van uw specifieke zaak matchen wij u aan de juiste expert personenschade binnen ons ervaren team. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste kennis en adviezen voor de bij u spelende problematiek.

3

Plan van aanpak

Tijdens een intakegesprek stelt de expert een intakerapport op en een overzicht van uw schade. Samen met u maakt de expert een plan van aanpak. U weet dan precies waar u aan toe bent, en u kunt zich richten op het belangrijkste: uw herstel.

4

Letselschadetraject

Uw persoonlijke expert legt alle ontwikkelingen gedetailleerd vast. Zo kan het hele team van Kloppenburg aan uw dossier werken. Uw zaak kan worden afgerond zodra de totale omvang van uw letselschade duidelijk is.

Chat met onsChat
Chat met onsChat