U kunt door de meest onverwachte oorzaken worden geconfronteerd met letselschade. Dankzij onze ruime ervaring in letselschadesituaties zijn wij echter op alles voorbereid. Kies in het menu de oorzaak die het beste bij uw situatie past.

Naast deze vormen van letselschade zijn er natuurlijk nog veel meer gevallen waarbij er lichamelijke verwondingen en/of psychische problemen opgelopen kunnen worden. Elke situatie is uniek maar het is van belang dat uw schade zo goed en snel mogelijk afgehandeld wordt zonder dat u hier teveel hinder ondervindt. Kloppenburg kan u in vrijwel al deze situaties bijstaan, u ontzorgen en tegelijkertijd de financiële compensatie bewerkstelligen waar u recht op heeft.

Staat uw specifieke situatie niet tussen deze voorbeelden? Neem dan contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Uw situatie bespreken

Contact

Meer weten?

Wilt u hier meer weten of heeft u een andere vraag voor ons? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Han is Expert Personenschade bij Kloppenburg
Han Mossink

Expert Personenschade

033 254 17 50 mossink@kloppenburgnli.nl

    WhatsApp ons whatsapp icon