Het verhalen van loonschade

Uw loonschade als werkgever is veelal verhaalbaar. Het traject daarnaartoe vergt wel de nodige deskundigheid, tijd en inspanning. Zo moet u niet alleen aantonen dat de verzekeraar aansprakelijk is, maar ook dat er tussen die aansprakelijkheid en de uitval van uw werknemer een medisch verband bestaat. Ook moet u bewijzen wat de hoogte is van het netto doorbetaalde loon en welke kosten u heeft moeten maken voor re-integratie van uw werknemer: inzet van een re-integratiebureau, bijscholing, aanpassing werkplek, consulten bedrijfsarts, enzovoort.

Kloppenburg als loonschadespecialist

Kloppenburg is als letselschadebureau gespecialiseerd in het verhalen van loonschade. Wij weten wat het financieel voor een organisatie kan betekenen als een medewerker onverwacht in de ziekenboeg belandt. Onze ervaren deskundigen kennen de weg en weten wat mogelijk is. Dat het tot vijf jaar na de ongevalsdatum mogelijk is om loonvordering in te dienen, bijvoorbeeld. En dat het dus kan ‘lonen’ om de ziektegevallen van de afgelopen vijf jaar nog eens te doorlopen.

Weten waar u aan toe bent

Met Kloppenburg NLI weet u precies waar u aan toe bent. Bij succesvol verhaalde schade hanteren wij hanteren bijvoorbeeld een vaste fee van 15(exclusief BTW) van de schadevergoeding. Wilt u meer weten? Bel dan onze manager loonschade, Rianne Sprenger: 033 – 2541746. Ook kunt u een e-mail sturen naar loonschade@kloppenburgnli.nl.

Loonschade verhalen? Wij helpen u graag.

Contact

Meer weten?

Wilt u hier meer weten of heeft u een andere vraag voor ons? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Remko is Expert personenschade bij Kloppenburg
Remko Zwanenburg

Expert Personenschade

033 254 17 58 zwanenburg@kloppenburgnli.nl

    WhatsApp ons whatsapp icon