Over Letselschadebureau Kloppenburg

Vanuit ons centrale kantoor in Amersfoort komt het ervaren team van Letselschadebureau Kloppenburg al ruim 30 jaar op voor de belangen van letselslachtoffers. Ruim 20 zeer betrokken medewerkers werken iedere dag keihard om de belangen van letselslachtoffers in heel Nederland te behartigen.

Een ongeval met letsel is een verschrikkelijke gebeurtenis waarbij de persoonlijke gevolgen enorm kunnen zijn. Het is daarom erg belangrijk dat letselslachtoffers van bijvoorbeeld een verkeersongeval of bedrijfsongeval optimaal worden bijgestaan om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen.

Neem contact op
Kloppenburg helpt

Unieke persoonlijke aanpak

Letselschadebureau Kloppenburg onderscheidt zich ten opzichte van andere belangenbehartigers door een unieke persoonlijke aanpak. Het uiteindelijk doel hierbij is om de letselslachtoffers te ontzorgen en een schadevergoeding te regelen waar zij recht op hebben. Een aanpak waarbij bovendien voldoende ruimte is om uitgebreid met het letselslachtoffer te communiceren en een luisterend oor te bieden.

Ons ervaren team treedt scherp en doortastend op in de manier waarop wij de belangen van de slachtoffers behartigen. We doen dit op een authentieke wijze en met een open vizier. Wij vinden het écht belangrijk dat iemand zijn leven weer op de rit krijgt en werken hier elke dag hard aan. Dit is waar we goed in zijn en waar we energie van krijgen.

Onze focus op kwaliteit en persoonlijk contact resulteert in uitstekende klanttevredenheid. Wij zijn hier als Letselschadebureau Kloppenburg enorm trots op.

Bekijk ons team
Barbara is Expert Personenschade bij Kloppenburg

Ruime ervaring / Deskundigheid

Letselschadebureau Kloppenburg is een bureau met zeer ruime ervaring en aantoonbare vakkennis. Als bureau beschikken wij over een accreditatie van de Letselschade Raad en voldoen wij aan voorwaarden van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dat zorgt ervoor dat ons bureau aan alle noodzakelijke kwaliteitseisen voldoet.

Daarnaast zijn onze experts beëdigd Register Experts bij NIVRE (Stichting Nederlands Instituut van Register-Experts) of in opleiding hiertoe.

Letselschadebureau Kloppenburg werkt nauw samen met verschillende “netwerkpartners”. Zo staan we o.a. cliënten van assurantietussenpersonen, zorgverzekeraars en leasemaatschappijen bij op het moment dat hen wat overkomt. Daarnaast weten slachtoffers ons ook uiteraard rechtstreeks te vinden na raadpleging van onze website of op advies van oud cliënten.

Neem contact op
Kloppenburg is aangesloten bij de Letselschaderaad

contact

Meer weten? Neem contact op!

Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen. Gebruik hiervoor het contactformulier of bel ons op 033-2537200.

Joshua is Expert Personenschade bij Kloppenburg
Joshua Boon

Expert Personenschade

033 254 17 50 boon@kloppenburgnli.nl

    WhatsApp ons whatsapp icon