Mijn opgedane ervaringen binnen de gezondheidszorg en verzekeringsbranche hebben mij geleid tot Kloppenburg NLI. Een bedrijf waar ik als Expert Personenschade mijn zorgachtergrond in combinatie met mijn juridische achtergrond kan toepassen.
Iedere dag sta ik voor verschillende vraagstukken en hulpvragen. Door het toepassen van een unieke op maat gerichte begeleiding kan ik mijn ‘steentje’ bijdragen aan een verbeterde kwaliteit van leven voor mijn cliënt na een heftig ongeval.
Ik geloof dat niets onmogelijk is en dat bij alles een resultaat kan worden behaald. Dat doe ik door te luisteren, oplossingsgericht denken, te delegeren, vertrouwen geven, leiderschap tonen, te verbinden en mijn medemens altijd te respecteren.
Ik omschrijf mijzelf als zeer duidelijk qua inhoud maar zorgvuldig op de relatie. Tijdens mijn werk staat de mens altijd direct centraal, onder het mom van ‘samen is niet alleen en zo maken we het verschil’.
Van vele markten thuis, ik laat graag zien dat ik altijd met enige flexibiliteit verder kijk dan de horizon en geen uitdaging uit de weg ga.
Dit gaat gepaard met dagelijks actief bezig met sport en voeding. Dat leidt tot een gezonde balans tussen lichaam en geest met als resultaat een goede start van een werkdag met vele uitdagingen.

WhatsApp ons whatsapp icon