Ruim 20 jaar ervaring in de letselschade en ik geniet er nog steeds van om mensen te helpen door het bos dat letselschade heet. Ieder mens en iedere zaak is uniek en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wat is voor u, voor jou de beste weg en hoe zorgen we ervoor dat u door de bomen het bos nog kunt zien. Met een luisterend oor, empathie en daadkracht leid ik u door dit bos zodat u zich kunt richten op uw herstel. Er zijn tenslotte meerdere wegen die naar Rome leiden. Het gaat erom dat wij de weg vinden die bij u past.

Misschien vindt u of vind jij het wel interessant om te weten wat mijn weg naar Letselschadebureau Kloppenburg is geweest. Ik neem u graag mee op een reis door de tijd. Tijdens mijn studie Nederlands Recht wist ik al heel snel dat ik in de richting van de letselschade wilde. Ik heb mijn keuzevakken dan ook in die richting gekozen. Tijdens de afstudeerfase ben ik tegelijkertijd aan het werk gegaan als letselschadebehandelaar bij een rechtsbijstandverzekeraar. Dat bleek heel goed te combineren. Het persoonlijke contact was en is voor mij erg belangrijk. Telefoongesprekken en huisbezoeken hebben zoveel meerwaarde. Daarom heb ik na tweeënhalf jaar de overstap naar de buitendienst van een verzekeraar gemaakt. Met veel plezier heb ik daar achttien jaar huisbezoeken afgelegd en mensen geholpen hun leven weer op de rit te krijgen na een ongeval. Ook mocht ik veel collega’s coachen.

Mijn huidige collega’s hebben mij gevraagd of ik bij Letselschadebureau Kloppenburg wilde komen werken. Ik heb besloten deze vlucht te pakken om mijn reis te vervolgen. Wat ben ik op een prachtige (lucht)haven beland met een fijne sfeer. Ik hoop hier nog veel zaken voor onze klanten te mogen begeleiden en regelen. Wilt u of wil jij meer weten over mijn manier van werken of over ons kantoor, neem dan gerust contact met mij op.

WhatsApp ons whatsapp icon