Valentijn Rijnbeek

Valentijn Rijnbeek

Jurist Letselschade / Assistent-expert

Bel Valentijn
Mail Valentijn
  • De dankbaarheid van een tevreden cliënt is waar ik het voor doe

Sinds mei 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij Letselschadebureau Kloppenburg in de functie van Jurist Letselschade / Assistent-expert. In deze functie krijg ik de kans om de fijne kneepjes van het vak te leren onder begeleiding van een ervaren collega. Mijn doel is om zo snel mogelijk de stap te maken naar Expert Personenschade en een eigen cliëntenbestand te voeren.

De uitdaging in dit werk zit hem voor mij vooral in de communicatie. Ik denk dat een cliënt het belangrijk vindt om volledig en duidelijk geïnformeerd te worden. Hierbij moet in ogenschouw worden genomen dat iedere cliënt anders is en iedere zaak om een verschillende aanpak vraagt. In de eerste maanden dat ik hier werk, heb ik geleerd dat de letselschaderegeling maatwerk is. Er wordt naast het hebben van kennis, ook veel van je communicatieve vaardigheden gevraagd. Dat maakt dit werk zo interessant en leerzaam.

Verder houd ik ervan om de regie in een dossier te voeren, waarbij ik in samenspraak met cliënt en op een constructieve manier met de wederpartij de beste oplossing probeer te vinden die naar tevredenheid is van alle partijen. Mijn kernwaarden zijn: duidelijke communicatie, grote mate van betrokkenheid tonen en zaken vanuit een pragmatische invalshoek benaderen.

Een tevreden en dankbare cliënt is daarbij het doel.

Team
Chat met onsChat
Chat met onsChat